Knoet is een natuurliefhebber en houdt van kinderen.  Daarom gaat Knoet ook heel vaak op bezoek in de kleuterschooltjes of lagere schooltjes.   Hij leert de kinderen dan hun eigen moestuintje maken en welke plantjes je allemaal in je tuin kan terugvinden.

Maar vandaag heeft Knoet een dagje vrijaf en helpt hij mij een beetje met het verzorgen van mijn plantjes.   Al snel ontdekt hij dat de “tomaten-boom” enkele mooie rode vruchtjes heeft.   Knoet is niet meer tegen te houden en klimt in de boom om even aan de tomaat te voelen. “Ja!  Deze is bijna klaar om te oogsten!  Nog enkele dagen geduld.”    Die gekke Knoet toch!

Materiaal

2 x Annell Rapido groen
1x Annell Rapido geel
een restje Annell Rapido zwart
1x Annell Rapido bruin

haaknaald 3mm
fiberfill

Patroon

Dit volgt zo snel mogelijk! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *