Ik had twee kleurrijke boeken besteld op internet.  Gisteren heb ik eindelijk het tweede boek ontvangen!  Joepie!

Het boek van Saskia Laan en Claire Boeter, Haken & kleur, is ook een boek vol vrolijke kleurtjes.   Toch is dit een tikkeltje anders dan het boek van Karuko Ryokai, Haken in kleur.

Haken & kleur doet mij denken aan koude Noordelijke nachten die je wil opvrolijken met zo veel mogelijk kleur om de sfeer van het warme zonnetje in huis te houden.   Het doet mij denken aan Oilily en van die typische vrolijke Noorse motiefjes.

Saskia en Claire gebruiken doorheen heel het boek een mix & match van heerlijke kleuren en toveren een saaie woonkamer in een mum van tijd om tot een kleurfestival met hun vrolijke dekentjes en accessoires.

Dit boek is ook zeer toegankelijk voor de beginnende haker.  Het staat vol leuke kleinere projectjes om je haakskills te ontwikkelen.

Maar ook de gevorderde haker kan wel wat met dit boek. Ik vind het een geweldig leuk boek om inspiratie in te vinden en leuke kleurcombinaties in te ontdekken.

Dus of je nu op zoek bent naar een makkelijk eerste haakprojectje of inspiratie voor een kleurrijk projectje, dit boek moet zeker en vast op je boodschappenlijstje staan!

Oh!  En trouwens deze twee leuke dames hebben ook een blog.  Als je niet genoeg krijgt van hun boek, bezoek dan zeker eens één van hun blogs:
http://bijsaarenmien.blogspot.be/
http://hakenenmeer.blogspot.be/

En nu ga ik zelf wat experimenteren met kleurtjes!

tot binnenkort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *