Gisteren was er een geweldig leuk kerstfeestje.  En Nelson, het rendier, is gek op kerstmis! Alle lichtjes en de gezelligheid en warmte… dat is echt wel iets voor Nelson!

Op en top vrolijk trok hij snel zijn rode pull aan, want die deed hem nog meer aan kerstmis denken.  En hop!  Op  naar het feestje!

Daar aangekomen ontmoette hij al snel 2 geweldig leuke dames.  Miss Wooly en Little Wendy.  Twee dames die graag een feestje meepikken en echt wel twee giechelende babbelaartjes zijn.

En om het feestje af te sluiten gingen ze nog zelf even samen op de foto.  En wat denk je nu zelf ?  Uiteraard hebben ze een selfie* genomen met de telefoon van Nelson! šŸ™‚

Zie hier het resultaat!  Leuk toch ?

* een selfie nemen is een foto nemen van jezelf met je eigen fototoestel of smartphone.  Selfie is ook verkozen tot woord van het jaar 2013.
Nelson, the moose.  Is een patroon van Deliciouscrochet.com.  Klik hier voor de rechtstreekse link.
De patronen van Deliciouscrochet.com zijn allemaal fantastisch leuk!  Ik heb er al verschillende van gemaakt en keer op keer ben ik ongelooflijk blij met het resultaat.
De werkbeschrijving is altijd zeer duidelijk uitgeschreven.  Let wel op, deze is meestal alleen in het Spaans en het Engels te verkrijgen.  En zoals je weet zijn de haaktermen dan een beetje verschillend.  Deliciouscrochet.com maakt gebruik van de Amerikaanse haaktermen.  Als je gewoon even googled naar “translate crochet terms”, dan vindt je al snel enkele sites waar ze je het verschil uitleggen.  Zoals deze hier:
De moeilijkheidsgraad van het patroon van Nelson is gemiddeld.  
Voor de wol heb ik gebruik gemaakt van volgende:
2 x Annell Rapido bruin
1x Annell Rapido rood
1x Annell Rapido beige
Restje wit, zwart
vulling van het merk panda
haaknaald nr. 3
wolnaald
Have fun making this little friend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *