Blij, blij, blij!  Ik heb mijn nieuwe bestelling wol ontvangen van bij Echtstudio.nl.

Van Catania Grande heb ik het volledig kleurenpakket besteld.  Dan ontvang je van elke kleur 1 bolletje wol.  In totaal zijn er 18 fantastisch mooie kleuren.

Als je deze wol eens wil testen, kan ik dit pakketje echt wel aanraden.  Je doet er maar liefst 0,30 euro winst mee per bolletje!  

Ik ga deze gebruiken voor kleine, leuke en kleurrijke haakprojecten.  Ik kijk er al naar uit!

Lammy HawaĆÆ wou ik echt wel eens testen.  Dus heb ik er 1 bolletje van gekocht en I LOVE IT!  Superzacht, lekker dik haakgaren en het haakt lekker comfortabel.  Het is geen pluizig garen en dus volgens mij heel mooi garen voor kabels en speciale steken.  Ik heb er ondertussen enkele sterretjes mee gehaakt voor in de kerstboom.

Drops Paris…  Dit garen ziet er ZO leuk uit!   En het etiket rond het garen vind ik geweldig stijlvol.  Dit schreeuwt gewoon: KOOP MIJ!

Volgens de site van Echtstudio.nl heeft Drops Paris ongeveer dezelfde dikte als Catania Grande (En ja hoor, volgens mij klopt dat ook).  Drops Paris is wel een pak goedkoper, wat het economischer maakt voor grotere projecten.

Het verschilt wel een beetje van Catania garen. Catania garen heeft een heel mooie glans, terwijl Drops Paris eerder een matte uitstraling heeft.  Ik vindt ze allebei heel erg mooi.   Maar of je nu mat of glanzend garen wenst, dat is een kwestie van smaak of hangt misschien af van het effect dat je wenst te bekomen.

Ik heb dit garen besteld om mijn rendierhoofdje nog eens te haken, maar dan in extra Large uitvoering.  Hiervoor moet ik eerst het patroon nog vergroten.  Dat wordt een beetje een uitdaging en ik hoop dat deze kleuren mooi uitkomen.  Wish me luck!  šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *