Gisteren ben ik door mijn man aangenaam verrast met een heel lief valentijnscadeau!  Ik heb de volledige set Clover AMOUR haaknaalden cadeau gekregen!

Ik ben gek van deze haaknaalden.  Ze hebben niet alleen een geweldig mooi kleurtje, maar ze zitten ongelooflijk aangenaam in de hand.   Ik had er al enkele, maar ik ben meestal met meerdere haakwerkjes tegelijk bezig…  En ik heb dan verschillende zakjes waar al het nodige materiaal voor dat werkje in zit… ook de haaknaald…  Soms moet ik dan weer even zoeken naar mijn haaknaald, want in welk zakje had ik ze nu weer gestoken…

Vanaf nu verleden tijd!  Want ik heb nu reserves!  haha!  En dan nog wel van Clover Amour. 🙂

Ik ben nu de Clover Amour 5mm haaknaald aan het uittesten en ben daarom met een klein tussendoor-projectje gestart.  Het gaat een kussenhoes worden.  

Ik wil al lang een kussenhoes maken, maar wist niet goed welk patroon te gebruiken.  De steek die ik nu aan het gebruiken ben geeft een soort gemêleerd effect.  En dit gecombineerd met heerlijke oilily-achtige kleurtjes is gewoonweg fantastisch!

De kussenrand ga ik in een ander kleurtje afwerken, maar ik ben er nog niet uit hoe ik die ga doen.  

Maar voor nu… geniet van de mooie kleurrijke foto’tjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *