Crochet along at the Crafty Crocheters Community
or just CAL@CCC
(klik op bovenstaande link om het patroon te raadplegen.)

Vierkantje #6 is klaar!

Deze was eigenlijk al een weekje klaar, maar ik had nog niet de tijd genomen om hem hier op mijn blog te posten.

Ik ben tevreden van mijn kleurcombinatie, maar twijfel nog of ik misschien niet beter de rand ook gestreept oranje-rood had gemaakt…  De combinatie donkerpaars-lichtpaars is ook mooi, maar zoals je weet ben ik een echte Oilily-kleurtjes-fan en ik vindt dat deze niet Oilily genoeg is.

Ik ben aan het overwegen om deze nog een keertje te maken.  Weliswaar in dezelfde kleuren, maar dan anders gecombineerd.  Het lijkte me ook wel eens een leuk kleur-experimentje, want door dezelfde kleuren anders te combineren, kan je een totaal andere look krijgen.

Of misschien moet ik die combinatie bijhouden voor de volgende block.  Want die komt er al binnen enkele dagen aan.

En nu nog wat genieten van enkele mooie kleurrijke foto’s van mijn dekentje in wording…

2 reacties op CAL@CCC – BLOCK #6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *