Crochet along at the Crafty Crocheters Community
or just CAL@CCC
(klik op bovenstaande link om het patroon te raadplegen.)
(click on the hyperlink for the pattern)

Tada!  Nummer 7 is ook klaar.  Oh!  Wat ben ik tevreden van de kleuren.  Ik ben absoluut fan van deze kleurcombinatie.  Deze ga ik dus voor de volgende vierkantjes zeker nog gebruiken.

Dit patroon was ook een heel erg leuk patroon om te maken.  Het resultaat is ongelooflijk mooi en het patroon heeft veel potentieel om wat kleurcombinaties te spelen.

De meeste steken in dit patroon zijn basissteken, wat dit patroon perfect doenbaar maakt voor de beginnende haker.

Maar oh!  Ik heb een beetje achterstand!   Block #8 is ook al gepasseerd en ik heb nog geen tijd gehad om hier aan te starten!   Dus ik zal maar snel een kijkje gaan nemen en mijn kleurtjes gaan kiezen voor week 8!

Doei!
Alright!  What do you think ?  Do you like the colours of my 7th block ?  I adore this color combination!  These colours maken me happy.  *Smile*    These are absolutely on my favorit-colours-to-use-list.


But it’s not only the colours ofcourse.  The pattern from designer Julie Yaeger is also amazing.  It has a lot of potential.  I bet you can make endless lovely combinations with this pattern.  So thank you Julie Yaeger to make this pattern available for free for all us yarn- & square-junkies out there.


The pattern uses basic stitches and isn’t too difficult either.  So perfect for beginners.  If you’re already more experienced, you can do like me and just GO WILD with color combinations!  Whoohoo!


And now I’m running to block #8, because it is already on the site!  I had a bit of a busy weekend, so couldn’t get started yet on the 8th block.  So bye bye and see you on the next blog(ck)!  šŸ˜‰  Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *