Crochet along at the Crafty Crocheters Community
or just CAL@CCC
(klik op bovenstaande link om het patroon te raadplegen.)
(click on the hyperlink for the pattern)

oooooooooh!!!  Wat is mijn dekentje MOOI aan het worden!  Zo’n levendige en vrolijke kleurtjes!

We zijn ondertussen al 3 weekjes verder en ik heb niet 3… maar 5 extra vierkantjes bijgehaakt!

3 vierkantjes zijn van deze CAL, de andere 2 heb ik zelf ontworpen (*trots*).

week 8…  hihi!  Ik heb deze geblokt, maar is niet zo goed gelukt.  Tja, nog veeeeeel oefenen en dan komt het wel goed hé.

Dit vondt ik een geweldig tof patroon.  En volgens mij heel veel mogelijkheden om EINDELOOS met kleuren te experimenteren en te combineren. Love it!

aaaah… de liefde!  Bij deze moest ik gewoonweg de hartjes in het rood doen.  Het resultaat is mooi, maar voor mij waren het teveel draadjes om weg te stoppen en teveel gepruts…  Als ik deze nog eens maak, dan doe ik hem in 1 kleur of ga ik per rij één kleur gebruiken.

mooi, mooi, mooi.   De vlindertjes geven echt wel een zomers gevoel en dan dat zonnetje buiten… aaaaah, heerlijk.

En het paars met het blauw geeft echt wel een mooi effect.  Ik was er eerst een beetje bang voor, maar de boodschap met kleuren is -> gewoon doen!  Experimenteren!   En je zal zien dat je vaak verrassende kleurcombi’s ontdekt op die manier.

En hier is hij dan (of is een gehaakt vierkantje een zij????) -> mijn eigen ontwerpje.  Ik ben zo trots!  Weeral ontdekt dat ik al meer kan dan ik dacht.  De eerste toeren heb ik gedaan met de Bavarian techniek.  Daarna heb ik daar een rand rond gehaakt.   Ik zal in een van de volgende blogposts een foto-tutorial doen.

Niet spectaculair, maar wel mooi.  Ik heb een vierkantje gehaakt met afwisselend rijen vasten, stokjes en halve stokjes.  Elke rij heb ik ook een andere kleur genomen.

Ik hou van mijn deken!

————————————> ENGLISH 

Crochet along at the Crafty Crocheters Community
or just CAL@CCC
(click on the hyperlink for the pattern)

I am so in love with my blanket at this moment!  Never thought that I could create something with such bright and vibrant colours.

I didn’t blog for about 3 weeks, so this means that I finished at least 3 new squares.  But I have a surprise for you.  I made 2 extra squares.  Both are my own creation (I am so proud!)   Ready to see my 5 new squares ?

week 8…  LOL!  As you can see I am still figuring out a bit how that blocking thing works…  Practice, Wendy, practice!

I loved the pattern.  Lots of possibilities for colorcombi’s and experiments.

LOVE…  I just had to make the hearts red.  Love the result, though I wasn’t very fond of the patterns itself…  I don’t like it when I have to put in many threads.  And this square was a bit to much threads and a bit too much tinkering for me.  I guess, when I make it again, I’ll use just one color in stead or maybe one color each row.  I’m sure that will suit me better.

oh yes, love this one.  Butterflies make me feel all summer-y and happy.

The purple-blue combination also gives a beautiful result.  At first I doubted about adding these together.  But the thing with colors is, that you just have to try.  And in many cases you’ll find that you discovered yet again a magical color combination.  😉

tada!  This is me!  Or better, my square.  What do you think?  I am very proud of it.  I should do this more, it is really fun to create you own things.  I started with a square in Bavarian crochet and then added an edge.  One of these days I’ll post a photo tutorial for this square and I’ll put it up on my ravelry account.

A very simple square, but nevertheless lovely.  This square is just a combination of rows in single, double and half double crochet.  Also every row I changed color.

I’ve said it before, but I’m saying it againg -> I LOVE my blanket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *