Het patroon is te downloaden via mijn ravelry webshop: klik hier.
Zoals beloofd zou ik het patroon voor mijn “Bavarian square” nog delen met jullie.   Het patroon kan je downloaden via mijn ravelry webshop.  Klik op bovenstaande link om naar het patroon te gaan.
Ik ben ongelooflijk trots op mijn eerste eigen ontworpen vierkant!  Ik hoop nog heel veel vierkantjes en motieven te ontwerpen.
Omdat dit mijn eerste ontwerp is, deel ik deze graag gratis met jullie.  Veel plezier ermee!  Ik ben benieuwd naar jullie kleurcombinaties.   Deel gerust een foto van het eindresultaat op mijn facebook pagina.

———-> English version

Like the pattern?  It’s free for download in my ravelry shop: click here.
I made a promise to you all, that I would share my pattern of the “Bavarian square”.  And I have good news for you all!  You can download this pattern for free on my ravelry shop.  If you like it, you can click the link above the picture.
I still can’t believe I designed my own square!  This will certainly not be my last design.  It is such a pleasure to create. šŸ™‚
Since this is my first square design, I decided to share it for free.  I hope you enjoy making it.  Please do share your pictures on my facebook page.  I really look forward in seeing all your color combinations and projects, made with this square.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *