(scroll down for English version)

Ik stel u voor : Miss Snuffel, Mister Froggy en Miss Dina draakje.   Mijn eerste drie officieel zelf ontworpen patronen (*glunder*).   En binnenkort staan deze ook voor jullie online op mijn ravelry webshop.

Onze drie vriendjes zijn vandaag ongelooflijk blij!  En ik ook.  En weet je waarom ?

Ik heb een haakatelier!  Speciaal voor mij!  Hahaha!  Joepie!  Een ruimte met grote bakken waar ik al mijn wol en spulletjes in kwijt kan.  Met een lekker grote zitbank, een bureau, …  en veeeeeeeel wol.

Ik heb de afgelopen dagen weer wat wol bijgekocht.  Onderstaande is voor een specifiek projectje dat ik voor iemand moet maken.

Maar een van de volgende dagen komt er nog een postpakje met wol van Blue sky alpacas en Cascade.  Het mag misschien wat nerd-y klinken, maar die wol is zo mooi!  Die riep gewoonweg “koop mij!”  En mits er een fixe korting af ging, kon ik echt niet weerstaan.

Deze week heb ik ook nog verder gewerkt aan de CAL van de vierkantjes.  Kijk hoe geweldig leuk het dekentje aan het worden is!   De foto-tutorial van het vierkantje van deze zondag volgt nog in de loop van deze week.

En dan was er nog een andere CAL waar ik aan mee doe.  Deze van DE deken.  Kijk eens hoe leuk die aan het worden is ?

Mijn week is goed geĆ«indigd en goed opnieuw gestart.  Aaah… zo zou het altijd moeten zijn.

groetjes!
Wendy

———-> English version

May I present to you : Miss Snuffel, Mister Froggy & Miss Dina dragon.   These are officially my first self-made designs (*big smile*).Mijn eerste drie officieel zelf ontworpen patronen (*glunder*).   And… available in my ravelry webshop in the near future.

And these little ones are very happy today.  And so am I. You know why?

I have a crochet working space!  yay!  For me and only me.
I have large drawers for my yarn and other stuff.  And there’s cushions on it to make it even more cosy. And of course baskets with A LOT of yarn.

me = happy

I also bought some new skeins the past days.  The picture beneath is for a specific project.

But… one of these days… I will receive an order of Blue sky alpacas and Cascade yarn.  Okay, maybe this sounds a bit crazy, but I just love that yarn!  I saw the picture only screaming “pick me! buy me! pick me!”  So I really couldn’t resist when I saw that there was a nice reduction on them.

This week I also worked on the CAL with the squares.  Look at those colors!  I really like the outcome of my blanket so far.   The dutch foto-tutorial for square #21will also follow somewhere this week.

And ofcourse there’s also the other CAL with the stripy blanket.  Totally different color palette, but I also really love the result.

Anyhow it just can’t get any better.  My week ended perfect and started great.  aaah… things like that just make me happy.

crafty greetings!
Wendy

2 reacties op Vrolijke week-eindes (Happy week-endings)

  1. Wauw! Wat een gave knuffels! Vooral dat draakje vind ik erg leuk…
    En ik ben helemaal jaloers op zo'n mooie hobbykamer. Zou toch leuk zijn als ik mijn woonkamer niet meer met mijn woldozen hoef te delen šŸ˜‰
    x Natasja (CrochetPlush)

    • dank je wel Natasja. šŸ™‚ Ik ben ook ongelooflijk blij met de hobbykamer. Nu heb ik dus geen excuus meer om al die bolletjes in de woonkamer te laten rondslingeren. :-p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *