(for English version scroll down)

Waar er wol is, vindt je onze kat terug.  Haar favoriete slaapplaatsjes zijn tussen de bolletjes wol of op een onafgewerkt haakprojectje.  (Alleen de onafgewerkte, van zodra een dekentje klaar, is het niet zo interessant meer om op te slapen.)

Normaal zit mijn wol mooi opgeborgen in de kast.  Dit weekend wou ik echter eens een kleurexperimentje doen.  Het kriebelt al langer om zelf eens wol te verven.  En ik heb nog erg veel wit katoenen haakgaren dat hier perfect voor kan dienen.

Hieronder kan je het resultaat bewonderen.    Mooi hé!  Dit is zeker niet mijn laatste experimentje.  Ik heb ontdekt dat dit echt wel leuk en makkelijk is.  
#weeraleennieuwehobbyontdekt.

Ik ben nu echt wel heel erg benieuwd hoe dit garen eruit ziet in gehaakte versie.   Ik heb de streng ook onmiddellijk tot een yarn cake gedraaid.  Het ziet er echt veelbelovend uit.  Ik ben ongelooflijk trots op het resultaat.

En verven is niet de enige nieuwe hobby van deze week!  Dinsdag ben ik gestart met een cursus om te leren breien.  Ik heb nog niet veel om te laten zien, maar kan jullie al wel zeggen dat het een geweldig leuke sjaal gaat worden.

Ik heb ook het 26e vierkantje van de CAL afgewerkt.  De fotowerkwijze zet ik morgen online.
Omdat ik alleen nog rood over had, heb ik enkele nieuwe kleuren toegevoegd aan mijn project.  Allesinds een zeer geslaagde kleurcombinatie voor dit vierkantje.  Ik ben benieuwd welke leuke combinaties ik nog ga ontdekken.

groetjes!
Wendy

———-> English version


I present to you the most favorit sleeping place of our cat.  She just adores yarn and unfinnished crochet items.  (Oh yes, UNfinnished.  As soon as I’m done with it, she’s as well…) 

My working space doesn’t normally look that messy.  But there’s a reason why I’m showcasing all white crochet yarn.  For a long time I wanted to try out some dyeing and guess what I did this weekend?  Dyeing! 🙂

What do you think of the result ?  I just LOVE it.  Certainly not my last dyeing experiment.
#againanewhobby

After the yarn dried, I rolled it into yarn cakes.  And oh! oh! How beautiful!  It really looks very promising.  I am very curious about how it will look in a crochet piece.

This week I also started a (potentially) new hobby -> knitting!
The course is every tuesday and I’m really excited for next tuesday.  I can’t show anything yet, but I can tell you that I’m working on a lovely scarf.  

And finally, yesterday I finnished the 26th block from the crochet-a-long.  I added some new colors to my project, because I was running out yarn for this project.   I must say, I’m very pleased with the happy vibes these new colors ad to my project.   I think there’s some lovely new color combinations to discover… 🙂

crafty greetings!
Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *