(scroll down for English version)

Een tijdje geleden heb ik me ingeschreven in de KIT CLUB van Freshstitches.   
In deze club krijg je om de 2 maanden een haakpakketje thuis gestuurd.   

Je moet best wel even geduld hebben, want je schrijft je altijd 2 maanden vooraf in.  Dus 2 maanden heb ik vol ongeduld zitten wachten op mijn pakje.

Ik was onderweg naar huis toen mijn man me belde -> Schat, er is een pakje voor u geleverd.  Enne… als ik een hint mag geven, het komt van Amerika.

Ooooh!  Mijn kit club is geleverd!  Joepie!  

 Ik ben nog niet vaak zo enthousiast geweest bij het ontvangen van een pakje.   Maar dit is dan ook een geweldig leuk pakje om te krijgen.  Alles is een verrassing.   Dus snel snel het doosje open maken!

Het patroon van deze kit club is een geweldig schattige slak.  En omdat ik nieuw ben in de club, zit er ook een leuke button voor me in het pakje.  

Nog één dingetje dat belangrijk is om te weten, de designer van deze club (Stacey Trock) maakt AL deze pakjes zelf (Jaja, één voor één, met de hand!).   Dat maakt dat ze er soms ook voor kan zorgen dat je een pakje wol bevat in jouw lievelingskleuren.

En oh!  Zie ik daar blauwe wol ?  Deze kit heeft dus wol in mijn lievelingskleurtjes.  yay!

Zelfs een striktje ontbreekt niet.  Die kan ik misschien nog gebruiken om mijn slakje te versieren. 

Hier de volledige inhoud van mijn pakje : oogjes, wol, patroon en een leuke button om me te verwelkomen.   En dat blauwe slakje op de achtergrond dan ?  Dat is een extra cadeautje.  In elke kit club zit ook altijd een klein extraatje.  Deze keer is het een lintmeter in de vorm van een slak.   Echt een geweldig leuk hebbedingetje en heel erg handig, want hij heeft zowel cm als inches.

En nu ga ik dus snel aan mijn slakje starten.

groetjes!
Wendy

———-> English version


Two months ago I subscribed myself to the Freshstitches KIT CLUB.   
This is kind of a “crochet-a-long” club, that sends you the materials and pattern for a surprise amigurumi every other month. 

Subscriptions always start 2 months in advance, so this means you’ll have to be patient for another 2 months befor you get your first package.  But you know what ? It is all worth it!

Yesterday on my way back home I got a call from my husband, telling me that a package arrived from usa… ooh!  I knew exactly what that was!  

My first kit club arrived!  SQUEEEEE!!!!

 Here’s my package.  I was really excited to find out what’s in it.   
I just love surprises, don’t you ?

And here you have it.  A nice little bag filled with all the materials needed to make an…. extremely cute slug!   Also, because I’m new to the club, I got a beautiful owl button.  Don’t know yet where I’m gonna put that, but I’m sure I’ll find the perfect button-place for it.

Did you know that the designer of this kit clubs (Stacey Trock) makes ALL these packages by hand ?  Yes, you heard me -> by hand!  Every single one of them.  I’m guessing it’s a lot of work, but that makes this kit club so unique.  And that is also the reason why some packages are really personalised.   Sometimes the package contains yarn in your favorite color. 

Oh, but… wait… do I see blue yarn in my package ?  I love blue yarn!  yay! My snail is going to be just perfect for me.

She even puts cute little ribbons around every bag.  I might use this one as an extra decoration for my snail… 

Here’s the whole package : safety eiyes, yarn, pattern and a lovely owl button because I’m a newbie.  

But oh, wait!  I’m forgetting someting!  You see that cute blue snail at the bag ?
Every kit also has a little extra in it.  And this time it is this cute snail.  But what is it ?  hahaha.  It is a very usefull tool -> a tape mesure!  But only the most beautiful one I’ve ever seen.
And the good thing about it, is that it has inches and cm on it.  

And now I urgently need to start my snail…

crafty greetings!
Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *