(scroll down for English version)
Eigenlijk zou ik 2-wekelijkse avonturen moeten zeggen, want het is alweer 2 weekjes geleden dat ik geblogd heb over mijn wekelijkse avonduren. (pfff… waaaw!  Wat een zinsconstructie…)
In ieder geval hier volgt een kort overzichtje.

Het leukste moment was ongetwijfeld het afwerken van dit mooi konijntje.  Dit is een eigen patroon (binnenkort te koop in mijn webshop), “Lief klein konijntje II”.  Deze heb ik gemaakt met 100% merinowol en is dus SUPER zacht.   Het schattige beertje was niet voor mij, maar om cadeau te geven bij een geboorte.

Dan hadden we ook nog enkele vierkantjes van de CAL die ik momenteel volg :

Mijn dekentje tot nu toe.  Heerlijk toch, al die kleurtjes!

Een experimentje.  Ik wou weten of het mogelijk is om met strijkkralen granny squares te ontwerpen ->  ja dus!  hahaha!  Weer een nieuwigheidje om me mee te amuseren.

En om de week goed af te sluiten, heeft de postbode me vrijdag gelukkig gemaakt met mijn eerste Feshstitches KIT CLUB.  Willen jullie weten hoe mijn slakje er uiteindelijk uit ziet ?

Tada!

groetjes en tot volgende keer!
Wendy

———-> English version

mmmh… Weekly is not quite correct.  Actually I should say 2-weekly in this case, since it already has been 2 weeks since I’ve posted about my weekly adventures.  …. uhm …  ??? … are you still with me ?
Anywayz, here’s an overview of the past 2 weeks.

My favorite moment!  I made “Lief klein konijntje II” (cute little rabbit II) for a newborn.  
I choose a 100% merino yarn for this to ensure an extremely soft and cuddly toy.
(My own pattern.  I am very proud of it.  Very soon I’ll be able to sell my patterns in my ravelry store.)

And ofcourse you all know I’m doing a CAL with lovely squares.  Heres my squares from the past weeks:

My (almost) blanket so far.  ooooh, those colors just make me feel happy.

I don’t know the English word for this, but translated literally it should be : iron-beads.  I discovered that experimenting with these colorful beads is a fun way to design granny squares. Hihihi, it really reveals the kid in me.  Love that kind of crafty things.

And this must have been the best ever closer of the week!  The arrival of my first freshstitches kit club. yay!  Curious about the result ?  Wanna see how my slug turned out ?

Tada!

crafty greetings
Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *