(scroll down for the English version.)

Sinds vorige week heb ik me ook geregistreerd voor de Work in Progress Wednesday van Tami’s Amis blog.

Het is dus de bedoeling dat ik elke woensdag laat zien waar ik aan werk op dat moment.

Ik ga hier geen lijst laten zien van al mijn Un-Finished Objects, want dat zijn er veeeeel! (Tja, ik denk dat ik niet de enige haakster ben met dat probleem…)

Een van de belangrijkste dingen waar ik momenteel aan werk is (nog altijd) de “block a week CAL“.  Je weet wel, die crochet-a-long met al die vierkantjes.

Momenteel nog 4 vierkantjes te gaan en dan mag ik alles aan elkaar zetten.

Als zij-projectje ben ik momenteel kerstboom-decoratie aan het maken.  Hiervoor heb ik verschillende patronen geselecteerd van Freshstitches.  De eerste twee zijn al klaar :
Sprocket the robot en Sammy the starfish.  Nog op mijn to-do lijstje : Sally the snowflake en Gingerbread man.

Om de kerstsfeer te benadrukken heb ik glitter-lint toegevoegd aan mijn haakwerk.  Bij het robotje heb ik Diamonds van het merk Coats gebruikt.  De zeester is gehaakt in glitter-garen dat ooit nog van mijn grootmoeder is geweest (heeeeeeel erg oud garen dus.)

Onlangs heb ik een spinnewiel aangeschaft en op mijn wiel zit momenteel één van mijn eerste spin-projectes.  Wat ik met het garen ga doen weet ik nog niet.  Het is redelijk ruwe IJslandse lontwol, dus ik denk dat het een tapijtje of ander huis-accessoire zal worden.

Dat was het!  En waar zijn jullie mee bezig momenteel ?  Geef me gerust een seintje op Facebook.

haakse groetjes,
Wendy

———-> English version (click)

Last week I registered myself for the Work in Progress Wednesday from Tami’s Amis blog.

So, let me show you where I’m working on at the moment.

Don’t worry.  I won’t give you my endless “list of all crochet-related work-in-progress projects”.  (Anyone knows the feeling ?)

In stead I’ll give you a short overview of my current most important projects that I’m working on.

The first one you know already.  It’s the “block a week CAL“.  That crochet-a-long with all those beautiful squares.   Only 4 squares to go at the moment and then I can start joining them.

When I’m doing a large project like that, I always love to have some small side-projects.  At the moment that side-project is christmas decoration.  

I selected a few patterns from Freshstitches for that.  I already finished a christmas version of
Sprocket the robot and Sammy the starfish.  Still in progress : Sally the snowflake en Gingerbread man.

To make them all christmas-y I’m using a glitter thread.  For the robot I used Diamonds from Coats.  For the star I used a very old vintage yarn that used to be my grandma’s. (Oh yeah, it’s real vintage.)

A while ago I purchased a spinning wheel.  At the moment I’m attempting to spin one of my first yarns on it. (Don’t worry, I already had 2 classes and some practice.)  I’m using a rather rough roving from Icelandic sheep.  So I’m guessing that it will be perfect yarn for a rug or home decoration project.

That’s all!  Let me know where you’re working on.  Feel free to visit me on my Facebook page.

Crafty greetings,
Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *