Joepie!  We zijn gestart met de nieuwe crochet-along van de Official Crafty Crochet Community.

Ik hoop dat jullie er klaar voor zijn, want ik ben er absoluut klaar voor.

Official Crafty Crochet Community ?
Of kortweg CCC.  Dit is de facebook groep die deze CAL organiseert.  Een heel erg leuke groep met alleen maar positieve vibes.  

De hosts voor deze CAL zijn Kimberly Slifer en Dedri Uys.  Beide dames verdienen een dik applaus voor al het werk dat ze hier in steken.

Ik ging normaal voor deze CAL een hulpmiddeltje online zetten voor de vertalingen.  Enkele dagen terug kreeg ik echter een heel erg vriendelijk mailtje van Dianne Baan van haakdingen.nl.  Zij gaat de volledige crochet-along vertalen naar het Nederlands.  Fantastisch toch!  Ik ga me in mijn blog dan beperken tot het showen van mijn resultaat.  Maar geef me zeker een seintje als je ergens vast loopt of wat extra hulp wenst.  Ik help jullie met plezier verder, indien gewenst met extra foto’s.

Hier is mijn resultaat van deel 1 en deel 2.   Geweldig toch.   Die kleurtjes maken me zo vrolijk.

Waar vindt je alle info voor deze crochet-along ?

  • Ravelry : voeg deze crochet-along toe in je ravelry projecten
  • Facebook : wordt lid van de Official crafty crochet community en deel je ervaringen met de andere crochet-along deelnemers in de groep
  • lookatwhatimade.net : De blog van Dedri Uys.  Hier wordt elke week een nieuw deel van de CAL gepubliceerd.  Dedri Uys maakt elke week een fantastische photo-tutorial voor de CAL.
  • haakdingen.nl : Dianne Baan gaat deze keer de vertalingen naar het Nederlands op zich nemen.  Elke week kan je het nieuwe deel downloaden in een handige pdf.  Leuk voor onderweg.
  • prinzregentindiyworld.blogspot.de : Maja Heidingsfelder neemt de Duitse vertaling op zich.  

haakse groetjes,
Wendy

———-> English

Please go to lookatwhatimade.net for the English information on this crochet-along.

crafty greetings,
Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *