(scroll down for English)

Geen afgewerkte stukjes en het is morgen pas Work-in-progress-Wednesday.    Maar ik wou jullie toch iets laten zien vandaag.

Een ideaal moment om een overzichtje te tonen van alles wat ik in 2014 heb gedaan.  Toch ?

Love from Paris baret, Twilight stars beanie, Charleston cloche, Standard beanie, Caterpillar beanie, Charleston cloche

Na het volgen van een cursus om zelf mutsen te ontwerpen ben ik zelf stevig van start gegaan met het ontwerpen van mutsen.  Ik ben helemaal verkocht aan mutsen-maken en ga volgende winter zeker nog stevig wat mutsjes haken.

Lilly the dragon, Lola the cute little rabbit, Froggy the frog, Dina the dragon, Little Wendy doll in frog costume, crinkle flower baby toy, Frog Royals family (Lena, Lennard & Franchipane), Eino the alpaca

Ik heb ook een cursus gevolgd om zelf knuffels te ontwerpen.  Dit wordt ook één van mijn doelen voor 2015.  Een collectie knuffels ontwerpen.  Momenteel heb ik al 3 verschillende collecties in mijn hoofd… pfffff…. waar ga ik de tijd halen?

(Dirk the dragon from Lalylala), (Eleonor the elephant from Dedri Uys), (Punk bunny from Beth Doherty),  (Nelson the owl from Freshstitches), (Tardis from Allison Hoffman), (Roy the rainbow Monster from Freshstitches), (M. Richard the Wale from Freshstitches), (Sprocket the robot & Sammy the starfish from Freshstitches), (Gingerbread man from Freshstitches)

Naast mijn eigen ontwerpen, vindt ik het altijd ongelooflijk fijn om ontwerpen van andere designers te maken.  Hier leer je namelijk heel erg veel uit.  En vooral: waarom zou je het niet doen, als een andere designer iets heeft ontworpen wat je echt wel erg mooi vindt ?   Dit waren alvast enkele van mijn favorieten.

En dit is één van de leukste dingen van 2014.  Ik heb mezelf lid gemaakt van de kit club fan Freshstitches.  Om de 2 maanden krijg ik thuis een pakje met een geweldig leuk patroon in voor een knuffeltje.  Maar dat is nog niet alles!  Er zit ook altijd een extraatje in.  In mijn eerst kit club zat een geweldig leuke lintmeter in de vorm van een slak.  In de tweede zat een rammeldoosje om in de knuffel te steken en in de derde een ongelooflijk schattig mini-schaartje.   De eerste kit club voor 2015 is ondertussen ook al onderweg met de post.  Ik ben heel erg benieuwd wat het deze keer zal zijn.

haakse groetjes,
Wendy

———-> English


I have notting to show you at the moment, except for work-in-progress things… But lets keep those for tomorrow, right ?

However, I think this is the perfect moment to show off some of the lovely things I made in 2014.

Love from Paris baret, Twilight stars beanie, Charleston cloche, Standard beanie, Caterpillar beanie, Charleston cloche

I did a course in designing hats.  So much fun!  I really enjoy designing hats.  And the possibilities are endless.  So you definitely will see some other great hat designs from me next year.

Lilly the dragon, Lola the cute little rabbit, Froggy the frog, Dina the dragon, Little Wendy doll in frog costume, crinkle flower baby toy, Frog Royals family (Lena, Lennard & Franchipane), Eino the alpaca

I also did a course on how to design your own Amigurumi or softie.  It takes a bit practice and patience, but look at those awesome things that I made already ?  The plan for 2015 is to create my own Amigurumi collection.  And I have already 3 beautiful collections in my head.  Oh boy… where am I going to find the time…

(Dirk the dragon from Lalylala), (Eleonor the elephant from Dedri Uys), (Punk bunny from Beth Doherty),  (Nelson the owl from Freshstitches), (Tardis from Allison Hoffman), (Roy the rainbow Monster from Freshstitches), (M. Richard the Wale from Freshstitches), (Sprocket the robot & Sammy the starfish from Freshstitches), (Gingerbread man from Freshstitches)

Creating your own designs is one thing.  But why not make something from another designer ?  There’s tons of beautiful designs out there and I do make time for those too.  Not only does it show your appreciation for a certain designer, it is also great for learning new techniques.  Because every designer has its own special way of working.  These where some of my most favorite designs I made this year.

But… the most fun thing I did in 2014 was joining the Freshstitches Kit Club.   Here’s how it works. Every other month you receive a package at home with a (mystery) pattern + the supplies for an unbelievable cute softie.  But that’s not all.  There always a little extra in it as well.  And those extra’s are always bonkers!  The first one had a tape measure in it, but it had a snail-shape! Absolutely cute.  The second had a rattle-box in it, which you could put into your softie.  And the third one had a very tiny, extremely cute scissor in it.  Perfect item if you’re on the road.
The first 2015 kit club is already shipped, so I’m really curious what it will be this time.  But I’ll keep you posted.

crafty greetings,
Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *