(scroll down for English)

Eerst het leuke nieuws!  Voor één van mijn patroontjes ben ik op zoek naar testers.  Voorlopig alleen Nederlandstalige.  Wil je graag bij het test-team komen ?  Stuur dan snel een mailtje naar wendy@littlewendycrochet.com en ik voeg je toe aan het team.

Het patroon dat deze keer mag getest worden is Lennard, the frog prince.

Maar ik heb nog leuk nieuws!  Ik heb EINDELIJK een logo!  En weet je wat ?  Ik heb het helemaal zelf ontworpen en uitgetekend.  Eigenlijk ben ik stiekem wel trots op mijn creatie.  Nu kan ik dus leuke stikkertjes, opnaailabeltjes, notitiekaartjes, … enz. laten drukken.

Verder heb ik me heel erg bezig gehouden met het maken van knuffeldoekjes en lappenpopjes voor op de kerstmarkt.  De knuffeldoekjes zijn van designer One & two company, de lappenpopjes zijn van designer A la Sascha.

Maar ik ben zelf ook weer wat creatief bezig geweest met de haaknaald!  Wat vinden jullie van mijn eigen ontworpen knuffeldoekje ?  Vosjes zijn de nieuwe uiltjes, dus ik moest wel een vosje maken.  Ik vind hem alvast super schattig.  Op het patroon gaan jullie nog even moeten wachten.  Deze moet eerst nog uitgeschreven en getest worden.

Nog een leukerd die ik aan mijn collectie kan toevoegen is dit spinnetje.  En ja hoor, deze is 100% gehaakt.  Ik heb nog geen naam voor dit schatje, dus jullie mogen me altijd enkele tips geven.

creatieve groetjes!
Wendy

———-> English

First the funnest news.  I am currently looking for pattern-testers for one of my patterns.  At this moment I’m only looking for Dutch testers, BUT there’s soon to be an English (US) version too.  So, if you like to join our testing team, just send me an e-mail on wendy@littlewendycrochet.com.  I’ll be happy to join you to the team.

The pattern that needs to be tested is Lennerd, the frog prince.  Isn’t he a cutie ?

Another fun fact.  I finally have LOGO!  Yay!  And you know what ?  I designed it all by my self and I’m really proud of the result.  I love my logo a lot.  It gives me tonnes of idea’s for sewing labels, stickers, notebooks and other lovely gadgets…

Besides drawing I also did some crochet this month.  At the moment I’m making loveys and ragdolls for the coming Christmas market.  The loveys are designed by One and two company and the ragdolls are designed by A la Sascha.

However, I also did my fair share of designing this month.   I designed a Fox-lovey.  Foxes are the new owls.  So I just had to make one of these cuties.  I still need to write down the pattern and do some testing, but after that… this Fox is ready for your hooks!

Another cutie I’ve designed is this fluffy spider.  Yup, 100% crochet.  Even with that fluffy yarn.  I still haven’t gotten a name for this creepy cutie.  So if you know a good one, feel free to give me some hints.

crafty greetings,
Wendy

1 reactie op Testers gezocht, nieuw logo en nog vanalles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *