(scroll down for English)

Sommige haakpatronen raken onze gevoelige snaar en doen ons terugdenken aan vroeger.

Ik had dit met “Flora the bunny rabbit” van Hookabee.

Mijn allereerste knuffeltje was een konijntje.  Iemand heeft me dit leuk knuffeltje bij mijn geboorte cadeau gedaan.  Dit knuffeltje heeft dus al heel wat mooie jaartjes achter de rug.

Toen ik het patroon van Flora het konijntje zag, moest ik onmiddellijk aan mijn allereerste knuffeltje denken.  Ik kon dan ook niet anders dan het patroon te kopen en uit te proberen.  Ik kocht meteen de bundel waarin ook het mini-konijntje zat.

De patronen zijn fantastisch goed geschreven.  Ik neem hier zeker en vast enkele tips uit mee voor mijn eigen patroontjes.  En waarschijnlijk is dit dus ook niet mijn laatste Hookabee-projectje.  Ik denk dat ik zeker de snor ga uitproberen in November, alias Movember (Month of the Moustache).

creatieve groetjes!
Wendy

PS : de ogen van het grote konijntje heb ik zelf geverfd met glitterverf.  Erg leuk om te doen en op die manier heb je altijd oogjes die net ietsje specialer zijn.

———-> English version

Some crochet patterns are more then an inspiration.  Some patterns bring us that magical feeling from when we were kids.

 “Flora the bunny rabbit” from Hookabee brought back some of those happy nostalgic feelings in me.

My very first softy was a cute little rabbit.  I got it as a gift at my birth, so you can imagine that me and this little cutie have already had a lot of adventures together.

When I saw the pattern to make Flora, I fell in love immediately!  I thought she resembled my first softie a lot and that gave me the incentive to immediately buy the pattern and to try it out.  I also bought the little version of Flora, both are available in a bundle.

The pattern is very well written.  I absolutely learned some things on how to write a pattern down and might use some tips for writing my own patterns.

I’m considering to make Harry the moustache in November (for Movember).  But even then I think it won’t be my last Hookabee-project.

crafty greetings,
Wendy

PS:  I painted the eyes of the large bunny myself.  Very fun to do yourself and you’ll always have a softie that is just that little bit more special.

1 reactie op Nostalgia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *