(scroll down for English)

Er is nog net genoeg tijd om enkele leuke kerstdecoraties klaar te m(h)aken.

Slingers zijn altijd leuk om te maken en ook lekker snel klaar.  Ik maakte onderstaande slinger om mijn raam te decoreren.  Het patroontje kan je terugvinden in Simply crochet, issue 38.  Je kan natuurlijk ook altijd zelf een slinger ontwerpen.  Gewoon even zoeken naar een mooi patroon van een sneeuwvlokje en je bent vertrokken.

En uiteraard is Kerstmis geen feest zonder kerstboom.  Deze kerstboom is een patroon van Freshstitches en heb ik gemaakt in het kader van een crochet-along.  Als versiering heb ik gekozen voor leuk gekleurde knoopjes, pomponnetjes en een leuk sterretje als piek.  De witte pompons heb ik vervolgens met glow-in-the-dark verf geschilderd.  Een kerstboom moet lichtjes hebben, vindt je ook niet ?

Welke decoraties knutselen jullie in elkaar ?  Ik kan niet wachten om al jullie creativiteit te zien.

creatieve groetjes
Wendy

———-> English

There’s just enough time left to make some small christmas decorations.

The things I always love, are garlands.  Garlands make me so happy!  They are easy to make, fast projects and lovely decorations.   I made the snowflake garland from Simply crochet, issue 38, but is easy to create your own garland from scratch.  You only need a lovely snowflake pattern and before you know, you have a beautiful winter-themed garland.

But more important, what is christmas without a christmas tree ? Right ?  I made the recent new pattern from Freshstitches, Chris the Christmas tree, for a crochet-along.   Next I decorated my christmas tree with some lovely buttons, some pompons and a cute star that serves as peak.   But what’s a tree without lights ?  You wanna know how I added the lights ?  Well… I painted the white pompons with glow-in-the-dark paint and… tada !  Lights!


What decorations are you making for christmas ?  Can’t wait to see all of your creativity!

crafty greetings,
Wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *