De afgelopen dagen heb ik heel erg gewerkt aan mijn nieuwe blog.  Niet alleen de lay-out is veranderd, maar ook wat er allemaal achter zit.  Ik ben echt enthousiast over de leuke extraatjes die mijn nieuwe blog allemaal heeft!

En dat is nog niet alles!  Ik werk momenteel ook aan een webshop waarin je mijn patronen kunt kopen! Geweldig toch!?

Nieuwschierig geworden?  Surf snel naar Littlewendycrochet.com en schrijf je in, zodat je nooit meer een van mijn blogberichten hoeft te missen.  Enne… probeer gerust die deel-knoppen maar eens uit.

creatieve groetjes,

Wendy

2 comments on “Nieuwe website!”

  1. Ooooh wat goed bezig Wen! Het ziet er echt supermooi uit! Ik ben echt een nitwit op dit gebied dus als je tips voor me hebt waar ik info kan vinden om mijn blog eens onder handen te nemen dan hou ik me aanbevolen 😉
    Liefs,
    Wendy

    • Dank je wel. Ik moet wel toegeven dat ik hulp heb gekregen van mijn man. Zonder hem was het me ook niet gelukt denk ik. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *