unboxing_LittleBoxOfCrochet_by_LittleWendyCrochet.com

Iedereen krijgt graag cadeautjes.  En nog leuker zijn cadeautjes via da post!

Ik heb onlangs het geluk gehad om me te kunnen inschrijven bij Little box of crochet.  Dat is een abonnementsservice, waarbij je elke maand een box krijgt toegestuurd met een haakpatroon en alle benodigdheden (garen, haaknaald, …) om het patroontje te maken.  Het verhaal achter deze box is absoluut de moeite om eens te lezen.  Mooi en ontroerend.

unboxing_LittleBoxOfCrochet_by_LittleWendyCrochet.com

Bij het openen van mijn postpakket zag ik al snel een prachtige blauwe box.  En ik moet toegeven dat ik wel schrok van de grootte!  De box heeft een mooi formaat en kan zeker hergebruikt worden om wat creatieve prularia in te bewaren achteraf.  Elke maand wijzigt ook de kleur en voor de maand september is de kleur een vrolijk donker blauw en een lekker fel groen.

unboxing_LittleBoxOfCrochet_by_LittleWendyCrochet.com

De inhoud van de box is met veel zorg ingepakt in een zijdepapiertje.  Bij mij zat er een bolletje groen buiten het zijdepapiertje, best wel grappig.  Little Box of crochet had hierover nog een berichtje geschreven op instagram, van deze grappige vergissing.  Ach, we kunnen er best wel om lachen hoor.  Zeker als je ziet wat een mooi wolletje het is.

Wat er achter het zijdepapiertje zat gaf mij echt wel een waaw-gevoel.  Het patroon is een prachtige cameo van een Mexicaanse dame. Een doos vol vrolijke bolletjes, een kwalitatieve ergonomische haaknaald (in een leuk kleurtje!), een unieke handgemaakte stekenmarkeerder, een unieke handgemaakte pin in de vorm van een cactus en een boekje met het patroon en nog wat extra tips.

Elke box werkt ook een beetje volgens een thema.  Bij deze box was het thema Mexico.  Elk item in deze box werd met zorg uitgekozen om in het thema te passen.  Er zitten zelfs confetti’s in de vorm van een cactus in de box.

Om een abonnement te nemen heb je meestal even geduld nodig.  Je kan je inschrijven op een wachtlijst en dan krijg je een mailtje als er een plaatsje vrij is.

creatieve groetjes,
Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *