Little Wendy haak-nieuws // Little Wendy crochet

Amigurumipatterns.net heeft weer een erg leuke ontwerp-wedstrijd georganiseerd.  Dit jaar mocht iedereen een zelf-ontworpen en gehaakt monstertje inzenden.

Monsters?  Daar zijn we fan van!

Ik heb dit jaar twee ontwerpen ingezonden.  Hieronder meer informatie over mijn monstertjes.

Maar dat is nog niet alles!  Als ik er in slaag om in de top 20 te eindigen, geef ik één van mijn patronen GRATIS weg!  Dus hop, hop, hop snel gaan stemmen en wees vooral niet bang om dit bericht te delen met al je vrienden!

Roooaaaarrr…!

Megan, het monstertje // een ontwerp van Little Wendy crochet.

Megan the tiny monster is afkomstig van het regenwoud in Afrika. Ze behoort tot een monsterstam die men Nywethi noemt, een monstersoort die gekend staat voor weelderige kleuren en een mooie haardos. Hun dieet bestaat bijna uitsluitend uit boomkikkers en orchideeën. Slapen doen ze door zich aan de stengel van een orchidee te bevestigen en door te doen alsof ze een bloemknopje zijn. ‘s nachts springen ze vrolijk rond van de ene orchidee naar de andere. Ze zien er behoorlijk schattig uit, maar laat je niet vangen! Deze monstertjes zijn erg agressief en zullen aanvallen als ze zich bedreigd voelen. Nywethi hebben, naast hun twee scherpe hoektanden, ook een mond vol vlijmscherpe tandjes. Je wil dus zeker niet gebeten worden door zo’n schattig bolletje!

Poepoe, de pompoen // Een ontwerp van Little Wendy crochet.

Herinner je de goede fee van assepoester? Wel… voor ze die mooie pompoen-koets kon maken, had ze al heel wat oefening gehad met deze groentesoort.
Een van haar eerste creaties was dit schattige wezentje Poepoe de pompoen. Hij is heel erg lief en geeft graag knuffeltjes, maar omdat hij er een beetje eng uit ziet, is het erg moeilijk voor hem om vriendjes te maken. Meestal verstopt hij zich daarom in een veld tussen pompoenen.
Maar met Halloween gaat hij elk jaar buiten spelen en maakt hij enorm veel vriendjes.

Creatieve groetjes!
Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *