Little Wendy crochet_frog prince crown applique_2

Ik stel jullie graag mijn nieuwste patroon Kikkerprins kroon appliqué voor! De recentste toevoeging aan mijn Kikkerprins collectie.

Versier al je mooie prins en prinsessen outfits met deze appliqué of wees creatief en laat de kroon op zichzelf schitteren.

Als een bedankje voor de abonnees van mijn nieuwsbrief, geef ik exclusief aan mijn abonnees een korting van 50% op dit patroon. Deze korting is alleen geldig in mijn ravelry webshop en alleen voor de volgende 24 uur. (Deze promotie loopt ten einde op 31 januari 2017 om middernacht CET).
Heb je deze promotie net gemist?  Zorg er voor dat je in de toekomst geen enkele promotie meer moet missen. Abonneer je NU op mijn nieuwsbrief en krijg knuffelbaar nieuws en exclusieve kortingen rechtstreeks in je mailbox.

Het zou me een enorm plezier doen als jullie me ook op ravelry steunen en dit patroon bij jullie favorieten plaatsen.  Ga naar http://bit.ly/2k7x5de en klik op het hartje in de rechterbovenhoek om het patroon bij je favorieten te plaatsen.

Ga zeker ook eens een kijkje nemen naar mijn patroon van Lennard de kikkerprins.

Creatieve groetjes!
Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *