Er was eens… een klein meisje dat op zolder bij haar thuis een stoffig oud boek over haken vond… Na een tijdje raakte ze het boek wat uit het oog.

Op haar 20ste herontdekte ze dit boek. En…het eerste gehaakte dekentje was een feit! … Sindsdien ben ik niet meer gestopt met haken.

Ik ben Wendy, designer en creatieve blogger voor Little Wendy crochet.  Via deze website wil ik mijn passie voor gehaakte knuffels, dekentjes en accessoires met jullie delen.  Maar ik ben er ook als jullie een vraag hebben of hulp nodig hebben bij één van mijn patronen of technieken.

Ik hou van Scandinavische en Afrikaanse kleurcombinaties en patronen.  Je zal dus absoluut veel vrolijke kleurtjes zien passeren op mijn blog en in mijn ontwerpen.

Ik eet bijna altijd vegetarisch en probeer mijn steentje bij te dragen voor een groenere wereld.  Daarom kies ik bijna altijd voor garen dat uit minstens 100% natuurlijke vezels bestaat of ecologisch verantwoorde garens.  Geen nood!  Ik ga speciaal voor jullie op zoek naar milieuvriendelijke garens met een vriendelijk prijskaartje.

Wat kan je nog verwachten van mijn blog?  Mijn boekenkast staat vol met leuke en inspirerende haakboeken.  Geregeld mag je dus een berichtje verwachten van de (volgens mij) leukste boeken.  Daarnaast deel ik ook graag mijn favoriete patronen en designers met jullie.  Ik ben altijd wel met één (of meerdere) projectjes bezig en ik vertel jullie met plezier meer over de gebruikte technieken, over het garen en de gebruikte materialen.  Als designer is het ook belangrijk om de trends wat op  te volgen.  Als er dus leuke nieuwe spulletjes op de markt zijn, dan hoor je het van mij!  En wie weet met welke leuke blogposts ga ik jullie nog allemaal verrassen!

Wil je geen enkel bericht missen?  Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief en ontvang mijn berichtjes rechtstreeks in je e-mail.  En dat is nog niet alles!  Als je je inschrijft, ontvang je geregeld gratis patronen van mij of exclusieve kortingen in mijn ravelry webshop.

Heb je iets leuks te vertellen over Little Wendy crochet of wil je je Little Wendy crochet projectjes delen met mij en mijn fans?

Breng me dan een bezoekje op Ravelry of Facebook.

Wil je zien aan welke projectjes ik werk of wat me allemaal bezig houdt?

Volg me dan op Instagram of Twitter.