(scroll down for English version)
Hallo!  Ik ben Darya en ik ben een Lalylala draakje. Ik ben een waterdraakje en leef dus voornamelijk in heel erg waterrijke gebieden.  Het meest van al hou ik van bergmeren.  Dan kan ik tussen de bergen zweven en duiken in het heerlijk frisse water…  of urenlang in de natuur rondzweven…  Ik ben wel heel erg verlegen, dus de kans dat je me gaat zien is heel erg klein. 

Ze is dus af!  Mijn Lalylala popje.  En ik ben ongelooflijk trots op mijn creatie.  De blush heb ik gemaakt met gewone make-up.  En bij de sjaal heb ik een beetje “vals” gespeeld.  In het patroon stond dat je deze moest breien met een tricotsteek.  Welnu… breien vind ik maar niks en ik had helemaal geen zin me daar dus mee bezig te houden.  En… zoals een goed haakster dat doet, wist ik hier wel een weg omheen.  Ik heb de sjaal gehaakt in de Tunische brei-steek.  Dit lijkt ongelooflijk hard op breiwerk, maar is in feite haakwerk.  En de sjaal is geweldig mooi geworden.

Deze week heb ik ook weer een lading wol cadeau gekregen.  Echte vintage wol!  Sommige bolletjes zijn om en bij de 30 jaar oud!  In de sjaal van Darya zit trouwens al een beetje van die gekregen wol.  Het is een doos vol heerlijke kleurtjes.  Ik ga eens heel erg goed nadenken wat ik daar allemaal mee ga doen.  Maar ongetwijfeld zit er binnenkort er voor elk bolletje een gepast projectje in mijn ideeëndoos.

groetjes en tot volgende keer!
Little Wendy

———-> English version

Hello there!  My name is Darya and I am a Lalylala dragon.   My color is blue, because I live near water.  I prefer to live near mountain lakes.  You know why?  Then I can fly around between the mountains, but also dive into the fresh icy water… or even fly around in the beautiful nature around the lakes.  I am a bit shy, though…  So the chance you’ll ever spot me is very small.

I’ve finished her! My very own Lalylala doll!  I am so proud! She is so beautiful.

I even cheated here and there.  The scarf supposed to be knitted… well… I am NOT a knitter.  I’m sorry, I really ain’t.  I don’t like it and I don’t feel the need to learn it.  But oh!  Do you know Tunisian crochet?  Well then -> Thank you crochet-world for inventing Tunisian-Knit-stitch.  hahaha!  I bet I could’ve fooled you if I said that I knitted the scarf.  But I didn’t. Nevertheless, I really love the scarf.  Love the way the colors worked out.

The blushing cheeks are made with make-up. You could use textile marker (or paint), but if you don’t have it, just check your make-up stash.  You’ll see that it is just as beautiful.

I also received a whole bunch of yarnies this week.  It’s a box filled with wonderful vintage colors.  And oh yeah it is REAL vintage.  These yarnies are around 30 years old! The blue-ish in Darya’s scarf is one of the yarns they gave me.    Don’t worry about all the other beautiful colors.  I’m sure I’ll come up with some wonderful and lovely projects for each of those lovely yarn balls.

See you next time!
Little Wendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *