(scroll down for English)

Awards zijn altijd leuk.  En in de haakwereld zijn er heel wat awards.  Maar vooral is het een geweldige manier om je appreciatie te tonen aan een designer of blogger.

Deze morgen zag ik een zeer vrolijk berichtje passeren op facebook van designer Dedri Uys.
En met reden!  Haar blog heeft namelijk een “Awesome Crochet Blog Award” gewonnen in de categorie “Best Crochet Tutorials 2014” voor haar tutorial voor de popcorn-stitch.   Ze heeft deze award dubbel en dik verdiend, als je’t mij vraagt.    Haar blog staat boordevol nuttige tips en handige haakinstructies.  Maar vooral ook vrolijke kleurtjes.

Ik heb haar blog lookatwhatimade.net leren kennen via de crochet-a-long van de Crafty Crochet Community (Je weet wel, met al die vierkantjes.)   De host van deze CAL was Kimberly Slifer en Dedri Uys schreef van elk vierkantje een prachtige instructie-blog met foto’s.

En in 2015 zullen deze twee dames weer samenwerken voor een spannende nieuwe crochet-a-long.

haakse groetjes!
Wendy

———-> English version

I love awards.  Especially crochet awards.  Awards are a fantastic way to show your appreciation for a designer or blogger.  And maybe you might have noticed, but there’s a lot of crochet awards out there.

This morning I saw a “squeee!” on the facebook page from designer Dedri Uys.  Yep, you guessed right, she won an award!   Dedri won an “Awesome Crochet Blog Award” in the categorie “Best Crochet Tutorials 2014” for her popcorn-stitch tutorial.   And very well deserved, if you ask me.  Her blog, lookatwhatimade.net, is a happy and colorful place for crocheters with lots of tips and tricks suitable for any skill level.

I came across her blog when I joined the crochet-a-long from Crafty Crochet Community with all the squares.  Kimberly Slifer hosted this CAL and Dedri Uys made a wonderful photo-tutorial for every square of CAL.

And 2015 promised a lot mor CAL fun from these two ladies!

crafty greetings,
Wendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *