This blogpost is only available in Dutch.  You can use Google Translate if you like to read an English translation.

Thank you for visiting my blog!

crafty greetings
Wendy

3 comments on “I am a Mom.”

 1. Zo prachtig geschreven Wendy en ik voel zo met jullie mee!
  Ik blijf heel hard duimen dat er aan deze belachelijke en onmenselijke situatie vlug een einde komt en dat jullie het hotelleven vaarwel kunnen zeggen en eindelijk kunnen thuiskomen en genieten van jullie gezin! Heel veel moed en hopelijk tot snel in belgenland en een hele dikke dikke proficiat met je zoontje !! ( door alle miserie zou ik je nog bijna vergeten te feliciteren)

 2. Kippenvel! Hoe erg is dit, ik word er stil van.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht. En hoop voor jullie dat jullie zo snel mogelijk als gezin naar huis kunnen.

 3. Jij bent zeker mama!
  Wat een gedoe zeg!
  Laten ze zich nu eens een keer druk maken om dingen die er écht toe doen.
  Ik wens jullie heel veel succes toe en hoop en bid dat er snel een oplossing mag komen.
  Liefs, Erika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *